Waarde(n)vol aanbod voor betrokken leiders die willen weten of ze op de goede weg zijn

Voor moderne leiders die hun organisatie (en zichzelf!) sturen in snelle veranderingen, is nu een waardevol kompas beschikbaar: de waardenscan. Inzicht in persoonlijke waarden en de waarden van de organisatie is een krachtig instrument en informatiebron om te weten hoe je individuele-, team- en organisatie-doelstellingen kunt bereiken. Maar ook om de stand van zaken van een actueel verandertraject te bepalen. De waardenscan is een instrument dat jou en jouw organisatie enorm kan ondersteunen en richting kan geven. Het biedt inzichten op zeven lagen van zowel het persoonlijke- als het organisatiebewustzijn. De scan geeft helderheid of je handelt vanuit vertrouwen, en geeft duidelijkheid hoe jij je talenten en kwaliteiten als leider inzet.

Meer weten over jouw eigen waardevolle wegwijzers?
Als je een eerste indruk wilt krijgen hoe je in jouw team, organisatie of leiderschapsrol het werken vanuit waarden kunt inzetten als een waardevol richtinggevend instrument, dan kun je een persoonlijk waardenassessment doen.
Voor een (tijdelijk) gereduceerd tarief van 99 euro ontvang je een online vragenlijst (assessment) en dit wordt gevolgd door een persoonlijk gesprek. In het gesprek bespreek je met een professionele/gecertificeerde coach de uitkomsten van het assessment en hoe dat richting kan geven voor jouw persoonlijke plan van aanpak op individueel-, team- of organisatieniveau.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor dit waarde(n)volle aanbod. Via het contactformulier geef je aan dat je graag een waardenassessment wilt doen met een persoonlijk gesprek. Om gebruik te maken van het speciale tarief van 99 euro, kun je in je bericht de kortingscode vermelden: Mantra 3 2017.
De gesprekken vinden plaats op buitenplaats Doornveld, Driebergsestraatweg 27 3941 ZS in Doorn. Bespreking van je persoonlijke assessment op je eigen werkplek kan ook. (Hier zijn wel extra kosten aan verbonden).

Meer informatie over het thema Leiderschap en Waarden vind je in Mantra jaargang 3 nummer 2, lente 2017