Vraag & Antwoord

Heb jij een vraag?

Heb jij een vraag over persoonlijke en of professionele thema’s? Iets wat je puzzelt en waar je over blijft nadenken? Of misschien heb je gewoon behoeft aan een praktische oplossing wellicht wil je eens een andere mening horen? Je hebt hier de mogelijkheid je vraag te stellen. Heel regelmatig zal ik vragen beantwoorden en publiceren. Want de ervaring leert dat de vraag die jij durft te stellen ook leeft bij veel andere personen.

Dit is het aanbod

Stel mij je vraag; op mijn site bespreek ik elke week een van de vragen. Uit de  vele reacties moet ik natuurlijk selecteren. Dit zal ik doen op basis van vragen die veel mensen aangaan, die origineel zijn en die we onszelf te weinig stellen. Ik bespreek vragen altijd anoniem. Wel ontvang je een persoonlijk berichtje als ik jouw vraag heb uitgekozen om te bespreken.

Doelgroep

Iedereen die een vraag heeft die gaat over zijn of haar professionele en of persoonlijke ontwikkeling en die deze vraag wil onderzoeken.

Leef je vragen; niet je antwoorden

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel vragen niet gesteld (durven) worden. Jammer want elke niet gestelde vraag is een gemiste kans. Met dit ‘platform’ wil ik een bijdrage leveren aan het meer stellen van vragen.

Stel hier je vraag!

Een persoonlijke reactie volgt na ontvangst van jouw vraag,  eventuele publicatie geschiedt uiteraard anoniem.