Naomi de Jong

Mijn naam is Naomi de Jong en ik ben de Officemanager binnen Het Script. Ik heb een passie voor het creëren van een efficiënte en plezierige werkomgeving. Met mijn uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van administratie, planning en organisatie, stroomlijn ik de dagelijkse gang van zaken. Ik word blij van de contacten met collega’s bij de diverse projecten en heb een luisterend oor wanneer er een oplossing voor een (plannings- en/of ander) vraagstuk nodig is. 

Mocht je een praktische en/of informatieve vraag hebben, iets rondom de planning willen weten, meerdere agenda’s afgestemd krijgen om zo die puzzel op te kunnen lossen of een investeringsvoorstel willen aanvragen dan kun je bij mij terecht. 

Aanwezigheid
Maandag dinsdag en donderdag  zijn mijn werkdagen; voor het overige kan ik mijn vrije tijd heel goed kwijt in hockey of padel, mijn gezin, het wandelen met onze teckel Frits en geniet ik van lekker eten en vakanties met vriendinnen en/of mijn gezin.

Without change there would be no butterflies 🦋
Naomi de Jong